It Nut en Tryater

09 11 2019
|
Category: Agenda

Tryater
 

 

 

 

Als niemand naar je luistert en niemand je
ziet, hoe houd je je dan staande?


Wanneer de maat vol is.

Als je steeds maar het gevoel krijgt dat niemand je hoort, niemand je ziet of naar je wil luisteren, terwijl je steeds meer in je doen en laten wordt beperkt, hoe houd je je dan staande..?

Het overkomt Doede (Raymond Muller) wanneer er veel verandert in zijn leven. Sinds een paar weken zit hij noodgedwongen thuis bij zijn moeder. Er lijkt geen plek meer te zijn voor hem in de maatschappij. Hij snapt er niets van; waarom kan hij niet doen wat hij wil? In plaats van bij de pakken neer te zitten, komt hij in actie en eist een podium. De maat is vol: hij wil tijd en aandacht voor zíjn leven, voor wat híj belangrijk vindt.

In deze tragikomische voorstelling word je gegijzeld door Doede – maar maak je geen zorgen, hij is zich van geen kwaad bewust -. Hij neemt je mee in zijn wereld, in zijn dromen, langs de paden van zijn onvrede, eenzaamheid en verlangens. Kun jij hem horen?

Eelco Venema schrijft en regisseert Raze om protters. Hij is bij Tryater bekend als speler, maar intussen heeft hij ook een heel aantal stukken geschreven. Rooftop Memories, dat te zien was in Theater Bellevue in Amsterdam, was van zijn hand. Een paar jaar geleden schreef hij mee aan Liwwadder uitvoering van Discopigs; meer recentelijk schreef hij So happy together. Verder schreef Eelco mee aan Wie overleeft de grutto en Dorp Europa.

Lidmaatskip: € 15, - de persoan it jier. * ( Fjouwer foarstellings, eksklusyf deTryaterjûnen )
Gasten: € 10,- de persoan de jûn. By djoerdere jûnen wurdt der fan de leden en gasten in lytse bydrage frege.
Alle jûnen begjinne om 20.00 oere yn doarpshûs ‘De Bining’ fan Koarnjum.

Foto & Video

Hier kunt u terecht voor foto's en filmpjes van De Bining en Cornjum

   

Contact & Locatie

Dorpshuis "De Bining"
Wylde Tulpstrjitte 2
9056 PW Cornjum
tel: 058-2571690
Mail: klik hier